'You' eindigt na vijfde Netflix-seizoen: 'Wordt een onvergetelijk einde'

'You' eindigt na vijfde Netflix-seizoen: 'Wordt een onvergetelijk einde'

Het vijfde seizoen van You (2018– ) wordt ook het laatste seizoen. Waar we onlangs al wat duidelijke hints deelden dat het verhaal van Joe Goldberg nog niet voorbij is, heeft de streamingdienst nu bevestigd dat er nog één seizoen zal komen om de grillige belevenissen van de New Yorker naar tevredenheid af te ronden.

Altijd al het plan

Seriemaker Greg Berlanti en producente Sarah Schechter geven in een persbericht commentaar:

Sinds het moment dat onze vrienden (…) het geweldige boek van Caroline Kepnes met ons deelden, hebben we You altijd gezien als een reis die vijf seizoenen moest duren. We kijken ernaar uit (…) om Joe Goldberg thuis te brengen

Still 'You' via Netflix
Still 'You' via Netflix

Toevertrouwd nieuws

Penn Badgley zei onlangs al dat Berlanti hem het waarschijnlijke einde van de serie jaren terug had toevertrouwd. Waarschijnlijk wist de hoofdrolspeler dus ook al even dat het bij vijf seizoenen zou blijven. Peter Friedlander, een van de belangrijkse serieverantwoordelijken van de streamingdienst in de VS en Canada, vult aan dat we "allemaal benieuwd en ook een beetje bang zijn" hoe het met Joe Goldberg zal aflopen, maar verzekert ons dat we kunnen rekenen op "een onvergetelijk einde".

You (2018‑ )
7.7
Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).

Nieuwe namen aan het roer

Het vierde seizoen staat sinds 9 maart in zijn volledigheid op Netflix. Voor het nieuwe seizoen zal medemaker Sera Gamble (naast Berlanti) een stapje terug zetten; zij focust zich op andere projecten. Producenten Michael Foley en Justin W. Lo nemen het stokje van haar over.

Beeld: Still 'You' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixYou (2018– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws