Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 12, 2023)

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 12, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo is seizoen 2 van Cidade Invisível (2021– ) te zien, net als nieuwe actieserie The Night Agent (2023– ). Ook voegt Netflix de nieuwe Duitse detectiveserie Lauchhammer - Tod in der Lausitz (2022– ) toe.

Handige Netflix-pagina's:

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix.

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.
 2. 7.2
  Kijk op Netflix • Een ondergrondse wereld wordt bewoond door mythische wezens die zijn ontstaan uit een diepe lijn van Braziliaanse volksverhalen.
 3. 7.0
  Kijk op Netflix • Deze docuserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de beruchte 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende religieuze groepering in 1993.
 4. 6.5
  Kijk op Netflix • Een gruwelijke moord brengt rechercheur Maik Briegand terug naar zijn geboorteplaats, waar hij ook moet afrekenen met zijn traumatische verleden.
 5. 6.4
  Kijk op Netflix • Na de moord op zijn running mate, wordt een controversiële televisie-evangelist de presidentskandidaat van Argentinië.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'The Night Agent' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws