'The Sandman' seizoen 2 laat op zich wachten: waarschijnlijk niet voor 2025 op Netflix

'The Sandman' seizoen 2 laat op zich wachten: waarschijnlijk niet voor 2025 op Netflix

Het ziet ernaar uit dat we nog even flink geduld moeten hebben tot nieuwe afleveringen van hitserie The Sandman (2022– ). Nu de planning van de opnames bekend is gemaakt, lijkt het hoogstwaarschijnlijk dat seizoen 2 niet voor 2025 op Netflix verschijnt.

Opnameschema

De opnames van seizoen 2 starten namelijk komende zomer en duren vervolgens tot oktober 2023. Dan wordt er een pauze ingelast, waarna de opnames januari 2024 weer worden hervat. Alle afleveringen zullen volgens planning pas april 2024 op camera staan.

Aangezien het eerste seizoen ruim een jaar in post-productie verkeerde, wordt hetzelfde verwacht voor seizoen 2. Daarom worden nieuwe afleveringen van de serie met Tom Sturridge in de hoofdrol pas rond de lente van 2025 op Netflix verwacht.

The Sandman (2022‑ )
7.7
Kijk op Netflix • Verfilming van Neil Gaimans populaire stripboekenserie 'The Sandman'. Morpheus, de Lord of Dreams, weet zich na 105 jaar gevangenschap door sterfelijke mensen op aarde te bevrijden.

Seizoen 2 in twee delen?

Een verklaring van de opnamestop eind 2023 zou kunnen betekenen dat ze het aankomende seizoen opsplitsen in twee delen of dat Netflix twee seizoenen gelijk achter elkaar opneemt. Nergens is echter nog bericht geweest over een derde seizoen, dus dit is enkel speculatief.

Het opsplitsen van The Sandman seizoen 2 lijkt echter waarschijnlijker aangezien Netflix dit tegenwoordig steeds vaker doet, zoals onlangs met het vierde seizoen van You (2018– ) en met Firefly Lane (2021–2023) seizoen 2. In dat geval zou de eerste helft nog in 2024 kunnen verschijnen. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet The Sandman in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'The Sandman' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Sandman (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws