'Rough Diamonds' trailer: nieuwe beelden van aankomende thrillerserie van 'Fauda'-makers

'Rough Diamonds' trailer: nieuwe beelden van aankomende thrillerserie van 'Fauda'-makers

Netflix verblijdde abonnees afgelopen week met het goede nieuws dat de makers van Fauda (2015– ) binnenkort met een gloednieuwe serie komen op de streamingdienst, een Belgische thrillerserie deze keer: Rough Diamonds (2022– ), over een Joods-orthodoxe familie in Antwerpen. Inmiddels is de eerste trailer vrijgegeven.

Joodse familie in Antwerpen

De serie volgt de strijd van een van de oudste en meest invloedrijke diamantairsfamilies van Antwerpen: de Wolfsons. Wanneer hun jongste zoon zelfmoord pleegt, keert zijn lang vervreemde broer Noah terug om de leiding van het familiebedrijf over te nemen, waarbij hij allesbehalve orthodoxe methoden gebruikt in een wanhopige poging om zichzelf en zijn familie te redden…

In de veelbelovende trailer die hoofdrolspeler Kevin Janssens deelt op zijn Instagram zien we hoe de familieperikelen zich ontvouwen. De serie is opgenomen in het Vlaams, Engels en Jiddisch.

Van Fauda-makers

Hoofdrollen zijn voor Kevin Janssens (Twee Zomers), Ini Massez, Robbie Cleiren, Corentin Lobet (Braqueurs: La Série), Yona Elian, Jeroen Van der Ven (Undercover (2019–2022)), Marie Vinck, Els Dottermans, Tine Joustra (De Belofte van Pisa) en Casper Knopf. De serie wordt gemaakt door Yuval Yefet en Rotem Shamir, die eerder samen de Israëlische serie Line in the Sand maakten en samen Fauda (2015– ) schreven en regisseerden.

Rough Diamonds (2022‑ )
7.2
Kijk op Netflix • Wanneer een verloren zoon het imperium van zijn familie in een verpletterende schuld stort, keert zijn vervreemde broer terug naar de Antwerpse diamantwijk om de brokken te lijmen.

Volgende maand al op Netflix

Rough Diamonds is vanaf 21 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Rough Diamonds' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sRough Diamonds (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws