Jeremy Renner post eerste 'loopbeelden' van zichzelf na heftig sneeuwploegincident

Jeremy Renner post eerste 'loopbeelden' van zichzelf na heftig sneeuwploegincident

Jeremy Renner heeft voor het eerst sinds het heftige op nieuwjaarsdag een video gepost waarin hij weer lopend te zien is. De acteur gebruikt een speciale loopband om zijn herstel een extra duwtje in de rug te geven.

Regelmatige updates

Sinds het moment dat de Marvelster in kritieke toestand in het ziekenhuis werd opgenomen, hebben we op Twitter en Instagram regelmatig updates over zijn gezondheid zien passeren. Evangeline Lilly vertelde ruim een maand na het ongeval al dat de acteur zichzelf levendig rondreed in zijn rolstoel, en inmiddels zien we Renner dus ook lopend aan zijn herstel werken:

Minder lichaamsdruk

"Ik moet nu wat andere bezigheden hebben, zodat mijn lichaam tijd heeft om te herstellen, schrijft Renner onder de video; de loopband die hij gebruikt is een speciale 'anti-zwaartekrachtsloopband', de loopband reduceert de neerwaartse druk van het lichaam, zodat er met minder pijnklachten kan worden getraind. Op Instagram stelt de acteur dat zijn lichaam "nodig uit moet rusten". Aan wil ontbreekt Renner het dus niet, maar het herstel gaat noodgedwongen nog wel met kleine stapjes.

Mayor of Kingstown (2021‑ )
8.2
Kijk op SkyShowtime • In een klein stadje in Michigan leeft men van de plaatselijke gevangenis en het politie- en criminele leven eromheen.

Burgemeester

Van Renners meest recente serie, Mayor of Kingstown (2021– ), is begin dit jaar het tweede seizoen verschenen. Je kunt de serie streamen op SkyShowtime.

Beeld: Still 'Hawkeye' via Disney+/Marvel Studios 2021
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws