Netflix onthult de trailer voor laatste afleveringen van 'Firefly Lane'

Netflix onthult de trailer voor laatste afleveringen van 'Firefly Lane'

Het is bijna tijd om afscheid te nemen van hartsvriendinnen Kate en Tully van Firefly Lane (2021–2023). Sinds eind 2022 zijn de eerste afleveringen van het laatste seizoen al te zien, en de tweede helft zal volgende maand op Netflix te zien zijn. De streamingsdienst heeft alvast de trailer gedeeld.

Kan de ruzie opgelost worden?

Kate en Tully worstelen nog steeds met de gevolgen van hun voortdurende ruzie, die is ontstaan door een auto-ongeluk waarbij Kate's dochter betrokken was. Terwijl Tully een grote klus in het buitenland heeft aangenomen, komt Kate erachter dat ze borstkanker heeft. Hoewel Kate zich graag groot houdt, weet ze ook dat ze haar aller beste vriendin nodig heeft. Kan hun jarenlange vriendschap alles doorstaan, of is er inmiddels al te veel gebeurd?

Laatste helft komt toch eerder

Firefly Lane is gebaseerd op het boek van Kristin Hannah en vertelt het verhaal van twee vrouwen die al dertig jaar hartsvriendinnen zijn. Na een succesvol eerste seizoen werd al vrij snel bekendgemaakt dat het tweede seizoen ook het laatste zou zijn.

De eerste negen afleveringen van het slotseizoen waren al sinds december 2022 te bekijken en ook deze afleveringen werden goed ontvangen. De serie stond vijf weken lang in de wereldwijde top 5 van Netflix. In eerste instantie zouden de fans tot juni moeten wachten voor het tweede deel van het laatste seizoen, maar de afleveringen zijn vanaf volgende maand al te zien.

Firefly Lane (2021‑2023)
7.6
Kijk op Netflix • Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.

Volgende maand op Netflix

Bekijk deel twee van het laatste seizoen van Firefly Lane vanaf 27 april op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Firefly Lane' via Netflix
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sFirefly Lane (2021–2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws