Nieuwe Netflix-serie over moordende schoonmaakster vanaf vandaag te zien

Nieuwe Netflix-serie over moordende schoonmaakster vanaf vandaag te zien

Een onschuldig ogende schoonmaakster neemt het op tegen een gevreesd misdaadsyndicaat in Unseen (2023– ). De nieuwe Zuid-Afrikaanse misdaadserie is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Waar is haar man?

In de nieuwe misdaadserie verschuilt Zenzi Mwale zich achter haar identiteit als onopvallende schoonmaakster terwijl ze wanhopig op zoek is naar haar man nadat hij is vrijgelaten uit de gevangenis. Ze begeeft zich al snel op een gevaarlijk en destructief pad vol sinistere figuren die haar willen uitbuiten voor hun snode plannen…

Van Fatma-maker

De hoofdrollen worden gespeeld door Gail Mabalane, Brendon Daniels, Hein de Vries, Waldemar Schultz, Vuyo Dabula, Ilse Klink, Colin Moss en Mothusi Magano. Ozgur Onurme staat aan het hoofd als seriemaker, die eerder de populaire Turkse serie Fatma (2021) maakte.

Unseen (2023‑ )
5.9
Kijk op Netflix • De eens zo onzichtbaar lijkende vrouw, krijgt alle ogen op haar gericht. Ooit was ze de schoonmaakster waar maar weinig aandacht aan besteed werd.

Vanaf vandaag op Netflix

Unseen bestaat uit zes afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Unseen' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsUnseen (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws