'The Night Agent' wereldwijd een succes: eerste week ruim 168 miljoen uur bekeken

'The Night Agent' wereldwijd een succes: eerste week ruim 168 miljoen uur bekeken

Niet alleen in Nederland is The Night Agent (2023– ) dé nieuwe hit op Netflix, maar over de hele wereld wordt de nieuwe actieserie met Gabriel Basso massaal bekeken. Netflix onthult zojuist de succesvolle kijkcijfers.

Handige Netflix-pagina's:

Update: Netflix heeft de serie inmiddels officieel verlengd met een tweede seizoen!

Groot succes

The Night Agent staat nog geen volle week op Netflix en is nu al ruim 168 miljoen uur bekeken op de streamingdienst. De politieke serie stijgt daarmee boven alle andere series van het moment uit. Ter vergelijking, het tweede seizoen van Shadow and Bone (2021– ) werd in dezelfde week 55 miljoen uur bekeken. Met zulke hoge cijfers voor de serie over Peter Sutherland kan Netflix haast niet anders dan The Night Agent te verlengen met een tweede seizoen, toch?

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
The Night Agent (2023‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.

Belangrijk telefoontje

De beginnende FBI-agent Peter Sutherland werkt in de kelder van het Witte Huis en bemant een telefoon die nooit overgaat; tot de nacht dat dat wel gebeurt, waardoor hij in vliegensvlugge en gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt…

Beeld: Still 'The Night Agent' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Night Agent (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws