Netflix kondigt 'Man on Fire'-serie aan

Netflix kondigt 'Man on Fire'-serie aan

Man on Fire (2004) wordt door Netflix omgetoverd tot een serie. De streamingdienst heeft acht afleveringen besteld van een nieuwe adaptatie van de boeken van A.J. Quinnell.

John Creasy uit op wraak

Specifiek zal de serie zich focussen op de boeken Man on Fire en The Perfect Kill en draait om John Creasy, die in 2004 werd gespeeld door Denzel Washington. De gebroken ex-huurling is op een missie om de dood van zijn enige vriend te wreken, terwijl hij de dochter van zijn gevallen maat beschermt tegen de tegenstanders van haar familie…

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Man on Fire-producent

De serie wordt geschreven en uitvoerend geproduceerd door Kyle Killen, die eerder Fear Street Part One: 1994 (2021) en Halo (2022– ) produceerde. Ook Tony Scott, producent van Man on Fire met Denzel Washington, werkt mee.

Nieuwe John Creasy?

Wie de hoofdrollen spelen en wanneer de opnames starten, is nu nog niet bekend. Zodra Netflix meer details onthult, zullen wij hierover berichten. De film is nu te zien op Prime Video en via Pathé Thuis.

Man on Fire (2004)
7.7
Kijk op Prime Video Kijk op Pathé Thuis • Een voormalig bodyguard (Denzel Washington) krijgt de taak een meisje (Dakota Fanning) te beschermen als Mexico geteisterd wordt door kidnappings.
Beeld: Still 'Man on Fire' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixMan on Fire (2004)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws