De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 13, 2023)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 13, 2023)

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. De Nederlandse komedie Casa Coco (2022) behaalt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats staat de spannende thriller Faithfully Yours (2022). De films worden op de voet gevolgd door animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish (2022) en het Oscargenomineerde Triangle of Sadness (2022). Nieuw in de top 10 is daarnaast The Lost City (2022).

Handige Pathé Thuis-pagina's:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 5.5
  Kijk op Pathé Thuis • De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren een pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast.
 2. 5.9
  Kijk op Pathé Thuis • Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust.
 3. 7.9
  Kijk op Pathé Thuis • De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist.
 4. 7.3
  Kijk op Pathé Thuis • Een cruise voor de superrijken zinkt en de overlevenden, waaronder een celebritykoppel, komen vast te zitten op een eiland.
 5. 7.8
  Kijk op Pathé Thuis • Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen.
 6. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis • De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken.
 7. 4.5
  Kijk op Pathé Thuis • Een detective die op het punt staat met pensioen te gaan werkt samen met een professor in Afrikaanse studies om een seriemoordenaar op te sporen die de oude zwarte magie van Muti toepast.
 8. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis • 'Jurassic World: Dominion' speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld.
 9. 6.3
  Kijk op Pathé Thuis • Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.
 10. 6.7
  Kijk op Pathé Thuis • In 'Black Panther: Wakanda Forever' strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Copyright 2021 WW Entertainment

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws