'The X-Files'-maker kondigt reboot aan van 'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler

'The X-Files'-maker kondigt reboot aan van 'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler

The X-Files (1993–2018) keert terug, zo beweert seriemaker Chris Carter. In een interview met "On The Coast with Gloria Macarenko", ter ere van het 30-jarige jubileum van de sciencefictionserie, doet de maker zijn nieuwe plannen uit de doeken.

'Diverse cast'

Zo is niemand minder dan Ryan Coogler, de man achter Black Panther (2018), Black Panther: Wakanda Forever (2022) en Creed (2015), aangesteld als maker van de reboot. Carter legt uit dat Coogler voor een grote uitdaging staat en benadrukt dat de nieuwe serie "een diverse cast" zal hebben.

Ik sprak net een jonge man, Ryan Coogler, die The X-Files gaat hermaken met een diverse cast. Dus hij heeft zijn werk goed voor elkaar, want we hebben zoveel terrein bestreken.

Chris Carter

Naar Disney+?

Aangezien het project nog in zijn babyschoenen staat, is er nog maar weinig bekend over de reboot. Zo weten we nog niet welke zender of welk platform de serie zal opkopen, wie de hoofdrollen spelen en wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Kijk The X-Files nu op Disney+! 🍿

Variety verwacht dat Hulu geïnteresseerd zal zijn, waarvan films en series in Nederland op Disney+ uitkomen. Op die dienst is nu ook de originele serie te zien. Ook heeft Coogler op het moment een vijfjarig contract met Walt Disney Television. Zodra er meer bekend wordt gemaakt over de reboot, zullen wij hierover berichten.

The X-Files (1993‑2018)
8.6
Kijk op Disney+ • 'The X Files' draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen.
Beeld: Still 'The X-Files' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+The X-Files (1993–2018)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws