Britse tv-persoonlijkheid Paul O' Grady (67) overleden

Britse tv-persoonlijkheid Paul O' Grady (67) overleden

De Britse tv-persoonlijkheid Paul O'Grady is gisteravond op 67-jarige leeftijd overleden. O'Grady was decennialang werkzaam als presentator, acteur en comedian, en verwierf in de jaren '80 bekendheid met een alter ego, de drag queen 'Lily Savage'.

Statement

Andre Portasio, de partner van O'Grady, laat in een statement weten dat de presentator gisteren "onverwacht, maar vredig" is heengegaan:

We vragen jullie in deze moeilijke tijd om zijn leven te eren, maar ook onze privacy te respecteren terwijl wij dit verlies verwerken. Hij zal enorm gemist worden door al zijn geliefden, vrienden, familie en de dieren (O'Grady stond bekend als groot dierenliefhebber, red.) die zo van zijn humor, geestigheid en medeleven genoten. Hij zou zeker willen dat ik jullie bedank voor de liefde die jullie hem door de jaren heen hebben getoond

Andre Portasio, partner van Paul O'Grady

O'Grady presenteerde vanaf de jaren '90 verschillende televisieprogramma's, waaronder zijn eigen The Paul O'Grady Show en Paul O'Grady: For the Love of Dogs (2012– ). O'Grady's alter ego, de drag queen Lily Savage, stond onder andere centraal in de Lily Savage Show, die in 1997 een tijdje op de BBC te zien was.

Steunbetuigingen

Een van de steunbetuigingen komt van Doctor Who-acteur John Barrowman:

Ook de koninklijke familie liet van zich horen:

Paul O'Grady: For the Love of Dogs (2012‑ )
8.6
Komiek Paul O'Grady volgt het werk van Battersea Dogs en Cats Home en ontmoet daar enkele van de honden en de mensen die voor hen zorgen.

Laatste verschijning

O'Grady was voor het laatst als acteur te zien in een aflevering van de serie The Madame Blanc Mysteries (2021– ).

Beeld: Still 'Paul O'Grady: For the Love of Dogs' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws