Jeremy Renner plant publieke comeback: eerste première sinds zijn ongeluk

Jeremy Renner plant publieke comeback: eerste première sinds zijn ongeluk

Jeremy Renner zal volgende maand voor het eerst sinds het heftige sneeuwploegincident weer een publiek evenement bijwonen. Disney+ meldt dat de acteur acte de presence geeft bij de première van zijn eigen serie Rennervations (2023– ).

Rennervatie

In Rennervations gaat Renner - de titel verklapt het al - aan het werk met voertuigen die het niet verdienen om nu al te worden afgeschreven. Door de interactie met lokale bewoners en bouwers aan te gaan, geeft Renner op zijn manier iets terug aan de maatschappij en investeert hij in een van zijn passies naast het acteren.

Drijvende kracht

Het is fijn voor Renner dat zijn herstel spoedig genoeg gaat om de première in Los Angeles bij te kunnen wonen. Volgens Disney+ zal de acteur niet alleen aanwezig zijn, maar ook deelnemen in een live Q & A.

Renner reisde voor Rennervations onder meer naar Mexico en India, maar bezocht ook zijn thuisstad Reno, in de staat Nevada. In een eerder statement liet hij weten dat de serie "een drijvende kracht in zijn herstel is".

Rennervations (2023‑ )
7.1
Rennervations is een serie waarin de passie van Jeremy Renner centraal staat voor het teruggeven aan gemeenschappen over de hele wereld door speciaal gebouwde voertuigen nieuw leven in te blazen zodat ze kunnen voldoen aan de behoeften van een gemeenschap.

Van Amerika naar Nederland

De Amerikaanse livepremière van Rennervations is op 11 april. Een dag later, op 12 april dus, kun je de vier afleveringen thuis streamen via Disney+.

Beeld: Still 'Rennervations' via Disney+/Mansi Midha
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Disney+Rennervations (2023– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws