Michael Keaton én Ben Affleck keren terug als Batman in 'The Flash'

Michael Keaton én Ben Affleck keren terug als Batman in 'The Flash'
21 augustus 2020 om 08:34

Dat Michael Keaton te zien zou zijn in The Flash (2022) was al enige tijd bekend, maar nu blijkt dat zowel Keaton als Ben Affleck het Batman-kostuum uit de kast trekken voor een rol als de rijke superheld in de nieuwe DC-film. Hierin reist Barry Allen, of 'the Flash', naar parallele universums.

Flash-acteur Ezra Miller zal in deze universums verschillende DC-helden tegen het lijf lopen, zo ook beide Batman-acteurs. Affleck zou vorige week het script hebben ontvangen en deze week besloten hebben mee te doen aan het project. De acteur vertolkte de rol van Batman in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2017). Ook zal hij te zien zijn als de held in de director's cut van laatstgenoemde film.

Andy Muschietti, regisseur van The Flash, onthulde het nieuws van de twee Batmans in zijn film in een interview met Vanity Fair. De regisseur van films als It (2017) en It: Chapter Two (2019) is zeer tevreden over hoe Affleck de superheld eerder neerzette:

Zijn Batman is een sterke mannelijke held, maar is tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. Hij weet hoe hij moet leveren van binnenuit, die kwetsbaarheid. Hij heeft alleen een verhaal nodig waarin hij dat contrast beter naar voren kan brengen, die balans.

Affleck was van plan een losstaande Batman-film te regisseren waar hij ook de hoofdrol in speelt, maar stapte in 2017 uit het project (volgens Affleck zelf vanwege zijn drankprobleem). Matt Reeves nam het stokje over en gaf de hoofdrol aan Robert Pattinson. Vandaag verwachten we de eerste beelden van The Batman (2021) nadat gister het logo bekendgemaakt werd tijdens het DC FanDome.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Batman v Superman: Dawn of Justice' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesThe Flash (2022)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree