Tweede seizoen van 'How I Met Your Father' binnenkort te zien op Disney+

Tweede seizoen van 'How I Met Your Father' binnenkort te zien op Disney+

Het tweede seizoen van How I Met Your Mother-opvolger How I Met Your Father (2022– ) is binnenkort te zien op Disney+. De streamingdienst deelt op Instagram trailerbeelden van de romantische komedieserie, die vorig jaar de zware taak oppakte om in de voetsporen van Ted, Barney en de andere iconische HIMYM -personages te treden.

Gastrollen

De spin-offserie draait om Sophie (Hillary Duff), die haar zoontje in het eerste seizoen vertelt wie haar vader is, maar zijn naam daarbij in eerste instantie achterwege laat. Een tijdje terug onthulden de bedenkers van de HIMYM-verwant dat ze de hoofdrolspelers van de originele serie heel graag nog eens in How I Met Your Father zouden willen laten verschijnen. In seizoen 1 was Cobie Smulders (Robin Scherbatsky) al eens te gast, en in de eerste aflevering van het aanstaande tweede seizoen zal Neil Patrick Harris (Barney) te zien zijn.

Still 'How I Met Your Mother' via TMDb
Still 'How I Met Your Mother' via TMDb

Eerst op Hulu

Seizoen 2 van How I Met Your Father ging eind januari al in de Verenigde Staten in première: de afleveringen verschijnen daar eerst op het door Disney beheerde Hulu. In Nederland was het wachten geruime tijd op een releasedatum voor Disney+, en die datum deelt de streamingdienst nu enthousiast via Instagram:

Herinneringen terughalen

Je kunt dus vanaf 19 april op Disney+ terecht om het tweede seizoen van How I Met Your Father te bekijken, en natuurlijk kun je voor de gelegenheid ook nog wat oude afleveringen van How I Met Your Mother terugzien. Check hier wat er binnenkort verder nog op de streamingdienst verschijnt.

Beeld: Still 'How I Met Your Father' via Hulu
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+How I Met Your Father (2022– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws