Fanatieke verzamelaars gaan de veilingen langs in de trailer van nieuwe Netflix-realityserie

Fanatieke verzamelaars gaan de veilingen langs in de trailer van nieuwe Netflix-realityserie

Je moet er het geld en de middelen voor hebben, maar ze bestaan: fanatieke verzamelaars die veilinghuizen-en websites afspeuren in een continue zoektocht naar de meest zeldzame items. In de nieuwe realityserie King of Collectibles: The Goldin Touch (2023– ) volgt Netflix een verzamelaar die zelf een toonaangevend veilingshuis bezit, en alles in het werk stelt om aan de beste etalage-items te bemachtigen.

Alles voor de beste items

"Ik word gemotiveerd door drie dingen", zegt Ken Goldin aan het begin van de trailer. "Competitie, geld, en ego". Voor hem en zijn team is het van levensbelang om andere aanbieders de loef af te steken in de zoektocht naar koopwaar. In de trailer komen de meest uiteenlopende items voorbij: van de originele 'Apple I'-computer tot een officieel tenue van de Afro-Amerikaanse honkballer Jackie Robinson.

King of Collectibles: The Goldin Touch (2023‑ )
6.6
Kijk op Netflix • Ken Goldin en zijn slimme team voeren de spannende actie in deze serie die een kijkje neemt in een toonaangevend veilinghuis dat gespecialiseerd is in zeldzame verzamelobjecten.

Overdrijven is een vak

Het eerste seizoen van deze nieuwe realityserie is vanaf 28 april te zien op Netflix. Als je nog wel eens wilt nalaten om je eigen verzamelwoede in bedwang te houden, helpt deze titel wellicht om een beetje te ontnuchteren: verzamelen kan leuk zijn, maar als deze trailer iets bewijst is het dat het je leven ook kan overnemen. Zet de serie op je watchlist of bekijk wat er binnenkort verder nog op Netflix verschijnt.

Still 'King of Collectibles: The Goldin Touch' via Netflix
Still 'King of Collectibles: The Goldin Touch' via Netflix
Beeld: Still 'King of Collectibles: The Goldin Touch' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sKing of Collectibles: The Goldin Touch (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws