De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video (week 13)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video (week 13)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Unstable

6.7
Kijk op Netflix • In een biologisch onderzoeksbedrijf wordt een zoon met sociale problemen gedwongen te werken voor het bedrijf van zijn vader, een uiterst excentrieke en exotische man om hem te redden van een ramp.

Zee van Tijd

7.7
Kijk op Netflix • Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren 80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen.

Disney+

Kindred

7.4
Kijk op Disney+ • Wanneer Dana, een jonge zwarte vrouw en aankomend schrijfster, zich wil vestigen in haar nieuwe huis, wordt ze heen en weer geslingerd door de tijd.

Rye Lane

7.3
Kijk op Disney+ • Dom en Yas zijn twee twintigers die allebei in een nare scheiding liggen. Tijdens een enerverende dag in Zuid-Londen krijgen de twee een klik en helpen ze elkaar om te gaan met hun vreselijke exen.

HBO Max

Succession seizoen 4 afl. 1

8.9
Kijk op HBO Max • De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld:

Roadkill

6.8
Kijk op HBO Max • Peter Laurence is een self-made en charismatisch politicus met een nogal dwingend karakter. Zijn publieke en privéleven lijken ineen te storten, of beter gezegd, het wordt door zijn vijanden uiteen gereten.

Videoland

The Chernobyl Disaster

Kijk op Videoland • Een dramatische en gedetailleerde 3-delige documentaireserie die de gebeurtenissen onthult die hebben geleid tot het nucleaire ongeluk in 1986.

Temptation Island Love or Leave seizoen 4

6.5
Kijk op Videoland • Vier koppels gaan in het zonnige Italië op zoek naar één antwoord: ben ik hier met de ware of is er iemand die beter bij mij past?

Prime Video

KELLY

6.9
Kijk op Prime Video • 'kelly' is een documentaire over een bekende Nederlandse transgender vrouw (bekend van Big Brother 2001) die na een periode van grote roem verslaafd raakte en uit het zicht verdween.

Volkov Origin

6.8
Kijk op Prime Video • 'S Avonds laat ontdekt dr. Angela Perkins dat ze een nieuwe missie heeft. Duiken in de geest van de nieuwste en meest mysterieuze gevangene van Horton House Institution, Andre Volkov.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Succession' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws