Wanneer verschijnt 'The Night Agent' seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt 'The Night Agent' seizoen 2 op Netflix?

Sidns deze maand wordt Netflix volledig overgenomen door de gloednieuwe actieserie The Night Agent (2023– ). Voor iedereen die de tien afleveringen al heeft gezien, is de grote vraag: wanneer verschijnt het tweede seizoen van de populaire politieke thrillerserie? In dit artikel gaan we in op alle info die we hier nu al over hebben.

Eerste seizoen nu te zien

In het eerste seizoen maken we kennis met de beginnende FBI-agent Peter Sutherland, die in de kelder van het Witte Huis werkt en een telefoon bemant die nooit overgaat; tot de nacht dat dat wel gebeurt, waardoor hij in vliegensvlugge en gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt…

Kijk The Night Agent nu op Netflix! 🍿

Releasedatum The Night Agent seizoen 2 op Netflix

Na een megasuccesvolle eerste week voor The Night Agent besloot Netflix de serie gelijk te verlengen met een tweede seizoen. Een vervolg komt er dus zeker. De vraag is nu: wanneer? Netflix laat weten dat de nieuwe afleveringen in 2024 te zien zullen zijn. Maar of dit begin 2024 of pas eind 2024 inhoudt, is niet bekend. Het is namelijk nog niet bekend wanneer de opnames starten. Hoe eerder die beginnen, hoe waarschijnlijker een release ergens in de eerste helft van volgend jaar. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet The Night Agent in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van de releasedatum.

The Night Agent (2023‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.

Elk seizoen een ander verhaal

Seriemaker Shawn Ryan heeft al een duidelijk plan voor het vervolg: elk seizoen die de serie nog zal krijgen zal een ander, enigszins opzichzelfstaand verhaal krijgen.

De oorspronkelijke pitch voor deze serie die we aan Netflix verkochten was dat elk seizoen zijn eigen, grotendeels zelf ingesloten, begin, midden en eindverhaal zou vertellen, en dat eventuele toekomstige seizoenen een paar maar niet de meeste personages zouden bevatten die we in het vorige seizoen zagen.

Seriemaker Shawn Ryan
Afbeelding via Dan Power/Netflix © 2023
Afbeelding via Dan Power/Netflix © 2023
Beeld: Still 'The Night Agent' via Dan Power/Netflix © 2023

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Night Agent (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws