De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 15)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 15)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Obsession

5.1
Kijk op Netflix • In de serie 'Obsession' ontstaat een riskante driehoeksrelatie wanneer Anna Barton, een mysterieuze vrouw, een hartstochtelijke affaire start met de vader van haar verloofde William.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

6.9
Kijk op Netflix • In een verdeeld koninkrijk zoekt Uhtred van Bebbanburg nieuwe bondgenoten om samen tegen nieuwe vijanden te vechten.

Disney+

The English

7.8
Kijk op Disney+ • 'The English'rn, neemt de thema's identiteit en wraak als uitgangspunt om een parabel te vertellen over etniciteit, macht en liefde.

Spider-Man: Far From Home

7.4
Kijk op Disney+ • Peter Parker besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa.

HBO Max

Bring Back Alice

5.8
Kijk op HBO Max • De gemeenschap van Tri-City is geschokt door de verdwijning van een populaire influencer - Alicja Stec (Helena Englert).

Mummies

5.9
Kijk op HBO Max • In een verborgen stad onder de grond in Egypte leven mummies. Door een keizerlijk mandaat moet prinses Nefer trouwen met Thut, een voormalige wagenmenner.

Videoland

Bollenjongens

Kijk op Videoland • We krijgen een inkijkje in het werk van een groep jonge kwekers in de Bollenstreek. Want wat doen zij in de bollenschuren, met die trekkers op het land en hoe is het om bollenjongen te zijn?

The Interior Project VIPS

Kijk op Videoland • Zes BN'ers met een passie voor interior design gaan de strijd met elkaar aan. In diverse opdrachten moeten zij hun creativiteit en talent laten zien om deze strijd te winnen.

Prime Video

The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5 afl. 1

8.7
Kijk op Prime Video • 'The Marvelous Mrs. Maisel' speelt zich af in Manhattan in 1958. Miriam "Midge" Maisel heeft alles wat ze ooit wilde:

El houb

7.0
Kijk op Prime Video • De Marokkaans-Nederlandse Karim keert terug naar zijn ouderlijk huis in Rotterdam om zijn ouders te vertellen dat hij op mannen valt.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'The English' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws