Charlize Theron deelt meer over haar toekomst bij Marvel

Charlize Theron deelt meer over haar toekomst bij Marvel

Het personage Clea maakte na lange tijd haar opwachting in de MCU met Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). Ondanks de potentie van het karakter, heeft de vertolker, actrice Charlize Theron, geen idee wat Marvel van plan is.

Niet gebeld

Voor wie wel meer wilde zien van het veelbelovende personage, moet misschien de komende tijd het geduld opbrengen daarvoor. In een interview op de rode loper met Theron verklapt ze dat ze geen idee heeft wat Marvel allemaal in petto voor haar heeft. "Ik ben niet gebeld," zegt Theron met zichtbaar ongemak tegen MTV's Josh Horowitz.

'Is dat erg?'

Vervolgens vraagt de actrice zich af of dat eigenlijk wél had moeten gebeuren: "Is dat erg? Is dat slecht? Nee, ik lieg niet. Ik ben echt niet gebeld…" Een terugkeer van Clea lijkt eigenlijk zonder twijfel te gebeuren, als we Doctor Strange in the Multiverse of Madness mogen geloven. Zeker omdat het personage een van de belangrijkste is uit de comics van Doctor Strange.

Multiverse verkennen

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness verkent Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
6.9
Kijk op Disney+ • In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Beeld: Still 'Doctor Strange' via TMDB
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand Disney+Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws