Komt er een seizoen 2 van 'El silencio' op Netflix?

Komt er een seizoen 2 van 'El silencio' op Netflix?

Vanaf deze maand is op Netflix een gloednieuwe thrillerserie te zien van de maker van Vivir sin permiso (2018–2020): El silencio (2023). Voor iedereen die alle zes afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de Spaanse serie? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Handige Netflix-pagina's:

Eerste seizoen nu te zien

In de gloednieuwe Spaanse thrillerserie wordt Sergio Ciscar vrijgelaten uit de gevangenis 6 jaar nadat hij zijn ouders heeft vermoord toen hij nog minderjarig was. Gedurende die tijd heeft Sergio geen woord gezegd of meegewerkt met justitie, dus de motieven voor de misdaad en de bedoelingen die hij inmiddels heeft, zijn een raadsel. De jonge psychiater Ana Dussel en haar team zijn belast met het vaststellen van zijn potentieel gevaar voor de samenleving door hem dag en nacht in het geheim in de gaten te houden alsof hij een dier is.

Komt er een tweede seizoen van El silencio op Netflix?

Ondanks de grote interesse in de Spaanse serie, heeft Netflix El silencio nog niet verlengd met een tweede seizoen. Gezien de populariteit van de serie lijkt een vervolg waarschijnlijk, maar er zal eerst officieel groen licht gegeven moeten worden.

Het einde van El silencio is echter redelijk afsluitend, aangezien Sergio's verhaal een gesloten einde heeft en de belangrijkste mysteries zijn opgelost. Zodra er iets bekend wordt gemaakt over seizoen 2, zullen wij hierover berichten. Alle info over een mogelijk tweede seizoen vind je hier.

El silencio (2023)
5.6
Kijk op Netflix • Sergio Ciscar wordt vrijgelaten uit de gevangenis, 6 jaar nadat hij zijn ouders heeft vermoord toen hij nog minderjarig was.
Beeld: Still 'El silencio' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEl silencio (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws