Volgende maand op Netflix: deze 40+ nieuwe films verschijnen in juni

Volgende maand op Netflix: deze 40+ nieuwe films verschijnen in juni

De planning wat betreft Netflix Originals voor juni is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staan zeker weer wat pareltjes op het programma! We tellen maar liefst 13 nieuwe Netflix Original-films en 30 nieuwe gelicenseerde films.

Alle geplande nieuwe films op Netflix in juni hebben we in meerdere lijsten opgedeeld: een lijst met de geheel nieuwe Netflix Original-films en een lijst met nieuwe te verschijnen gelicenseerde films.

Handige Netflix-pagina's:

Nieuwe Netflix Original-films

Dit zijn alle 13 Netflix Original-films die in juni op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe films die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe gelicenseerde films op Netflix

Dit zijn alle 30 gelicenseerde films die gepland staan voor in de maand juni. Sommige films zijn compleet nieuw op Netflix, andere films zijn al eens eerder te zien geweest.

Deze films staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor juni. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

Beeld: Still 'Extraction 2' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws