De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 21)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 21)

Ben jij het overzicht inmiddels ook een beetje kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen omdat je zoveel abonnementen op streamingdiensten hebt? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

FUBAR

6.5
Kijk op Netflix • Een CIA-agent die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. Gedwongen om terug het veld in te gaan voor een laatste klus, pakt de serie universele familiedynamiek aan tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, actie en humor.

Blood and Gold

6.5
Kijk op Netflix • In de nadagen van WOII raakt een Duitse deserteur die zo snel mogelijk wil terugkeren naar huis verwikkeld in een strijd tegen SS-troepen die op zoek zijn naar verborgen goud.

Disney+

American Born Chinese

7.2
Kijk op Disney+ • Het verhaal van Jin Wang, een gewone Amerikaanse tiener wiens hoop op een hogere sociale status wordt gedwarsboomd door de komst van Wei-Chen Sun, een nieuwe buitenlandse leerling.

Empire of Light

6.6
Kijk op Disney+ • 'Empire of Light' speelt zich af in een Engelse badplaats in het begin van de jaren tachtig en is een verhaal over menselijke connectie en de magie van cinema.

HBO Max

Shazam! Fury of the Gods

6.0
Kijk op HBO Max • In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM!

Mijn vader is een vliegtuig

6.6
Kijk op HBO Max • De bijna veertigjarige Eva lijkt alles te hebben: een mooi gezin, een succesvol bedrijf, en binnenkort het huis van haar dromen.

Videoland

Zeeman Confronteert: Stalkers seizoen 4

Kijk op Videoland • Thijs Zeeman gaat de confrontatie aan met daders die niet willen stoppen met het herhaaldelijk lastigvallen en bedreigen van hun doodsbange slachtoffers.

De Moeite Waard?!

Kijk op Videoland • Presentator Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes volgen onervaren koppels bij het 'flippen' van een huis. Dit houdt in dat de deelnemers een woning kopen, slopen en verbouwen, in de hoop deze met winst te verkopen.

Prime Video

Der Greif

6.7
Kijk op Prime Video • Gebaseerd op de fantasy-bestseller: Der Greif. Een duistere macht van een andere wereld vormt een bedreiging voor Mark en alles wat hij liefheeft.

James May: Oh Cook! seizoen 2

7.5
Kijk op Prime Video • 'James May: Oh Cook!' is een kookserie, maar dan vanuit het perspectief van iemand die niet echt kan koken. In de serie laat James zien dat als je een paar dingen redelijk goed kunt koken, je eigenlijk alles kunt koken.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Shazam! Fury of the Gods' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws