'Hijack' trailer: Idris Elba probeert een gekaapt vliegtuig te redden in nieuwe spannende Apple TV+-serie

'Hijack' trailer: Idris Elba probeert een gekaapt vliegtuig te redden in nieuwe spannende Apple TV+-serie

Idris Elba speelt de hoofdrol in de gloednieuwe bloedstollende serie Hijack (2023– ) van Apple TV+. De thrillerserie vertelt in real-time het verhaal van een 7 uur-durende vlucht die gekaapt wordt. De serie verschijnt volgende maand op Apple TV+ en de trailer is nu te zien.

Ervaren onderhandelaar

Hijack volgt de reis van een gekaapt vliegtuig gedurende de reistijd van 7 uur naar Londen. Elba speelt Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld die al zijn sluwheid moet inzetten om de levens van de passagiers te redden. Terwijl autoriteiten aan de grond bezig zijn om antwoorden te verzamelen, kan Nelsons risicovolle aanpak zomaar iedereens ondergang worden.

De zevendelige serie is gecreëerd door Lupin-schrijver George Kay en Jim Field Smith (Criminal: United Kingdom (2020)). Naast Elba spelen ook The Good Wife-actrice Archie Panjabi, Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimee Kelly, Mohamed Elsandel en Ben Miles in de serie.

Hijack (2023‑ )
Kijk op Apple TV+ • Op weg van Dubai naar Londen wordt vlucht KA29 onverwachts gekaapt tijdens de zeven uur durende reis. Terwijl autoriteiten op de grond proberen te achterhalen wat er gebeurt, doet ervaren zakenonderhandelaar Sam Nelson (Idris Alba) zijn best om alle passagiers aan boord te redden.

De eerste twee afleveringen van Hijack zijn vanaf 28 juni te zien op Apple TV+. Daarna verschijnen de andere vijf afleveringen elke woensdag.

Beeld: Still 'Hijack' via Apple TV+.
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Apple TV+Hijack (2023– )

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws