Barbie en Ken worden gearresteerd in nieuwe 'Barbie'-trailer

Barbie en Ken worden gearresteerd in nieuwe 'Barbie'-trailer

Een de meest naar uitgekeken films van dit jaar is, naast Christopher Nolans Oppenheimer (2023), Greta Gerwigs Barbie (2023). Warner Bros. verblijdt ons nu met een gloednieuwe trailer waarin we eindelijk meer te zien krijgen van Margot Robbie en Ryan Gosling als Barbie en Ken.

Echte Barbie in L.A.

Ken heeft een oogje op Barbie, maar wel een hele specifieke Barbie. Hij probeert haar te versieren en zet alles op alles om met haar mee te gaan als ze besluit naar de echte wereld te gaan. Kunnen zij hier overleven met het idee dat ze slechts poppen zijn? Ondertussen beginnen mensen in onze wereld te flippen dat er een echte Barbie door de straten van L.A. loopt.

Dua Lipa

De nieuwe film is geregisseerd door Greta Gerwig, die eerder onder andere Little Women (2019) maakte. Naast Margot Robbie en Ryan Gosling worden de overige Barbie- en Ken-poppen gespeeld door een heleboel sterren. Zo schittert Dua Lipa als de zeemeermin-Barbie, is ook Bridgerton-ster Nicola Coughlan een Barbie en speelt Shang-Chi-ster Simu Liu een andere Ken.

Barbie (2023)
In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent.

Binnenkort in de bioscoop

Barbie draait vanaf 19 juli in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in première gaan op het witte doek, kun je hier terecht.

Beeld: © 2023 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video's Bioscoop

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws