Prime Video verlengt spionageserie 'Citadel' met een tweede seizoen

Prime Video verlengt spionageserie 'Citadel' met een tweede seizoen

Prime Video ziet het succes van Citadel (2023– ) met een brede glimlach tegemoet en besluit de serie nu al te verzekeren van een vervolg. De spionageserie van Joe en Anthony Russo krijgt officieel een tweede seizoen.

Joe Russo krijgt grotere rol

Hoewel de afleveringen van het eerste seizoen nog telkens door een andere regisseur werden geregisseerd – zoals Jessica Yu, Newton Thomas Sigel en Anthony en Joe Russo – wordt het gehele tweede seizoen enkel geregisseerd door Joe Russo. David Weil is opnieuw van de partij als seriemaker.

Citadel (2023‑ )
6.1
Kijk op Prime Video • Het wereldwijde spionageagentschap Citadel is gevallen en het geheugen van zijn agenten is gewist. Nu rijst het machtige syndicaat Manticore op in de leegte.

Succesvol eerste seizoen

De streamingdienst laat tevens weten dat het eerste seizoen van de peperdure serie de op-één-na best bekeken Original-serie is van Prime Video in de VS. Enkel The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022– ) deed het beter op de streamingdienst. Wereldwijd is het de vierde best bekeken serie van Prime Video.

Deze serie heeft een buitengewoon aantal nieuwe internationale klanten naar Prime Video getrokken. Het enorme wereldwijde debuutpubliek is een bewijs van de opmerkelijke visie van Joe en Anthony Russo, de ongelooflijke talenten van Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Lesley Manville en Stanley Tucci, en het onvermoeibare werk van de creatieve teams, cast en crew.

Jennifer Salke, baas van Amazon en MGM Studios

Releasedatum Citadel seizoen 2 op Prime Video

Details over het plot en de cast van seizoen 2 worden nu nog even stilgehouden. Daarom is het tevens onbekend wanneer de opnames starten én wanneer we de nieuwe afleveringen op Prime Video kunnen verwachten. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Citadel in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum. De laatste aflevering van seizoen 1 vanaf vandaag te zien.

Beeld: Still 'Citadel' via Jonathan Prime / Prime Video
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoCitadel (2023– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws