Netflix voegt 20+ films toe: dit zijn de 10 beste (week 21, 2023)

Netflix voegt 20+ films toe: dit zijn de 10 beste (week 21, 2023)

Deze week voegt Netflix naast een aantal nieuwe series ook weer een reeks nieuwe films toe aan het aanbod. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast horrorfilm Prey for the Devil (2022) verscheen ook Duitse oorlogsfilm Blood & Gold (2023) op de streamingdienst, alsook het Zweedse Året jag slutade prestera och började onanera (2022) en een hele reeks Nederlandse films.

Handige Netflix-pagina's:

 1. 7.6
  Kijk op Netflix • Na een ernstig auto-ongeluk, verliest Müslüm deels zijn gehoor en krijgt hij last van spraak- en bewegingsstoornissen.
 2. 7.1
  Kijk op Netflix • Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken.
 3. 6.9
  Kijk op Netflix • Journalist Tibbe staat op het punt om ontslagen te worden, maar de hoofdredactrice geeft hem nog een kans. Dan maakt hij kennis met het raadselachtige vrouwtje Minoes.
 4. 6.9
  Kijk op Netflix • De zevenjarige Brammetje Baas denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan.
 5. 6.5
  Kijk op Netflix • In de nadagen van WOII raakt een Duitse deserteur die zo snel mogelijk wil terugkeren naar huis verwikkeld in een strijd tegen SS-troepen die op zoek zijn naar verborgen goud.
 6. 6.2
  Kijk op Netflix • Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier:
 7. 6.0
  Kijk op Netflix • De film vertelt het verhaal over een klein mannetje genaamd Wiplala (Geza Weisz), dat bij toeval in het keukenkastje gevonden wordt door het negenjarige zoontje van de familie Blom.
 8. 5.3
  Kijk op Netflix • Wanneer het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt, heropent de katholieke kerk de school voor duivelsuitbanning.
 9. 5.2
  Kijk op Netflix • De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
 10. 4.7
  Kijk op Netflix • Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel twee eigenaardige tweelingen uit een klooster, waarvan de obsessie met religie het gezin al snel verstoort.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Blood & Gold' via Netflix / Reiner Bajo

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws