Gloednieuwe actiefilm scoort verrassend goed op Netflix

Gloednieuwe actiefilm scoort verrassend goed op Netflix

Dzien Matki (2023), of Mother's Day in het Engels, komt verrassend uit de hoek op Netflix. Hoewel de actiefilm niet al te best wordt beoordeeld, schiet het Poolse verhaal megahoog de top 10 binnen op de streamingdienst.

Boven verwachtingen

Om precies te zijn staat Dzien Matki momenteel namelijk op plek 3 in de Netflix top 10. Concrete kijkcijfers zijn (nog) niet bekend, maar met zo'n plek na slechts twee dagen op de streamingdienst is een mooie prestatie. En dat terwijl critici niet al te enthousiast zijn. Op IMDb scoort de Poolse actiefilm zelfs onvoldoende. Desondanks weet Dzien Matki genoeg kijkers te trekken.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix
Dzien Matki (2023)
5.3
Kijk op Netflix • Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.

Verloren zoon

Nina, een geheimzinnige ex-NAVO Special Operations agent, moet al haar dodelijke vaardigheden gebruiken om haar zoon te redden die ontvoerd is door meedogenloze gangsters. Max vinden is een dubbele kans voor haar, een kans op een nieuw gevoel van adrenaline en de mogelijkheid om haar zoon, die ze nooit heef gekend, terug te vinden.

Beeld: Still 'Dzien Matki' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDzien Matki (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws