Alle 'Indiana Jones'-films vanaf vandaag te zien op Disney+

Alle 'Indiana Jones'-films vanaf vandaag te zien op Disney+

Met de komst van Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023) in zicht, kun je op Disney+ vanaf vandaag nog eens genieten van de gehele franchise. Alle Indiana Jones-films zijn nu namelijk te zien op de streamingdienst, zodat jij geheel voorbereid binnenkort het nieuwste deel kan bewonderen.

Archeoloog Indy

Archeoloog Indiana Jones (Harrison Ford) gaat in de jungles van Zuid-Amerika op zoek naar een gouden standbeeld. Maar dan hoort Jones van museumconservator Marcus Brody (Denholm Elliott) over een bijbels artefact genaamd The Ark of the Covenant, dat de sleutel tot het menselijk bestaan kan bevatten…

Kijk Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark nu op Disney+! 🍿

Vanaf vandaag op Disney+

Alle films in de Indiana Jones-reeks zijn nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Nieuwste film binnenkort in de bioscoop

Indiana Jones and the Dial of Destiny, waarin Harrison Ford nog één laatste keer in de huid kruipt van Indy, draait vanaf 28 juni in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek verschijnen, kun je hier terecht.

Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023)
6.7
In 1969 leidt de Amerikaanse archeoloog en avonturier Indiana Jones zijn leven tegen de achtergrond van de ruimtewedloop.
Beeld: Still 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsIndiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws