Dwayne Johnson keert terug als Hobbs in nieuwe 'Fast & Furious'-film

Dwayne Johnson keert terug als Hobbs in nieuwe 'Fast & Furious'-film

"Geen kans dat ik terugkeer," klonk het eerder nog vanuit Dwayne Johnson over een mogelijke terugkeer in de Fast & Furious-franchise. Maar die uitspraak was veel te voorbarig, zo bleek onlangs. Studio Univeral bevestigt nu dat Johnson opnieuw te zien zal zijn als Hobbs in een nieuwe Fast-film.

Let op: dit artikel bevat spoilers over het einde van Fast X!

Onderdeel van de Fast-familie

Johnson voegde zich in 2011 bij de Fast & Furious-franchise met Fast Five (2011). Hij begint als de antagonist van Dominic Toretto (Diesel), maar wordt al snel onderdeel van zijn familie en komt aan hun kant te staan in Fast & Furious 8 (2017) en Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019). Onlangs verscheen hij als verrassings-cameo in Fast X (2023).

Dwayne Johnson in 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' via TMDb
Dwayne Johnson in 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' via TMDb

Geen vervolg of spin-off

Bronnen van Deadline benadrukken dat de nieuwe film met Johnson, die overigens nog geen titel heeft, geen vervolg of spin-off is van Hobbs & Shaw, maar een aparte film. De film is gebaseerd op een script van een oude Fast & Furious-medewerker, Chris Morgan. Wanneer opnames starten, is nu nog niet bekend.

De volgende Fast & Furious-film waarin je de legendarische wetsdienaar zult zien is de Hobbs-film die zal dienen als een fris, nieuw hoofdstuk & set up voor FAST X: Part II. Afgelopen zomer hebben Vin en ik het verleden achter ons gelaten. We zullen leiden met broederschap en vastberadenheid - en altijd zorgen voor de franchise, personages & FANS waar we van houden.

Dwayne Johnson
Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Bioscoop

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws