'Mocro Maffia' seizoen 5 vandaag gestart op Videoland

'Mocro Maffia' seizoen 5 vandaag gestart op Videoland

Mocro Maffia (2018– ) is terug. De megapopulaire serie van eigen bodem start vandaag met wekelijkse afleveringen op Videoland dankzij de première van seizoen 5. Moet Paus de hulp van Potlood inschakelen om hem te helpen zijn organisatie te redden?

Verschuiving van de macht

Zoals we zagen in Mocro Maffia: Tatta (2023) vertrok Paus (Achmed Akkabi) uit Nederland en besloot Tatta (Robert de Hoog) 2000 kilo coke van hem te stelen uit Antwerpen. Daarom zit de zus van Paus, Samira (Zineb Fallouk), nu met lege handen. Als nieuwkomer maakt dit haar extra afhankelijk van Tonnano (Khalid 'ICE' Altherch), die wraak zoekt op Tatta.

Kijk Mocro Maffia nu op Videoland! 🍿

Alsof het niet erger kan, werkt Samira's man Taxi (Iliass Ojja) aan een kroongetuigedeal met justitie. En dat terwijl Gerben Van Jaren (Pierre Bokma) de organisatie van Paus al op de hielen zit. In Spanje probeert Paus ondertussen aan een nieuwe lading te komen via Tia Alvarez (Martha Villada Marquez). Wat is de rol van Potlood (Nasrdin Dchar) hier?

Mocro Maffia (2018‑ )
8.2
Kijk op Videoland • 'Mocro Maffia' is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.

Wekelijkse afleveringen

De eerste aflevering van Mocro Maffia seizoen 5 is nu te zien op Videoland. Elke vrijdag verschijnt een gloednieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Videoland.

Afbeelding via Jasper Suyk / Videoland
Afbeelding via Jasper Suyk / Videoland
Beeld: Still 'Mocro Maffia' via Videoland / RTL

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland VOD-tips Videoland-tipsMocro Maffia (2018– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws