Komt er een seizoen 5 van 'Manifest' op Netflix?

Komt er een seizoen 5 van 'Manifest' op Netflix?

Vanaf deze week is op Netflix eindelijk deel 2 te zien van Manifest (2018–2023) seizoen 4. Voor iedereen die alle tien afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een vijfde seizoen van de populaire serie? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Handige Netflix-pagina's:

Seizoen 4B nu te zien

In de nasleep van Angelina die een verwoestende vulkaanuitbarsting ontketent, worden de passagiers geconfronteerd met strenge controles in een wereld die gevoed wordt door haat van 828ers. Ze zijn niet langer vrij om hun eigen Oproepen op te lossen zonder voortdurend toezicht van het gewetenloze 828-register.

Een mysterieus ongeluk levert onheilspellende waarschuwingen op bijbelse schaal op die het levensonderhoud van alle passagiers verder in gevaar brengen. Terwijl Michaela rouwt om het verlies van haar geliefde man Zeke, moet ze samenwerken met haar oude vlam Jared om nieuwe methoden te vinden om Callings te onderzoeken. Ondertussen proberen Ben en Saanvi samen te werken met de Register autoriteiten, wat alleen maar leidt tot nare gevolgen voor de passagiers.

Komt er een vijfde seizoen van Manifest op Netflix?

Manifest werd in 2021 door de Amerikaanse zender NBC gecanceld na drie seizoenen maar werd toen gered door Netflix, die een extra lang slotseizoen aankondigde. De streamingdienst besloot dit seizoen op te splitsen in twee seizoenen, maar maakte tevens duidelijk dat het hierbij zou blijven. Een vijfde seizoen komt er dus niet. De nieuwste afleveringen van seizoen 4 zijn daarom tevens de laatste afleveringen.

Manifest (2018‑2023)
7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.
Beeld: Still 'Manifest' via Peter Kramer/Netflix © 2022

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsManifest (2018–2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws