De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 22, 2023)

De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 22, 2023)

We blikken vandaag terug op het nieuwe aanbod van Disney+ van deze week. Naast weer een nieuwe aflevering van The Kardashians (2022– ) is vanaf deze week ook de gloednieuwe Turkse Original Aktris (2023– ) te zien. Ook verschenen de Franse miniserie Chair Tendre (2022) op de streamingdienst. In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • In deze serie over eten en reizen neemt de beroemde chef-kok Alisa Reynolds de kijkers mee naar alle delen van de wereld, waarbij ze op zoek gaat naar het ontstaan van het verband tussen wie de mensen zijn en wat ze eten.
 2. 7.2
  Kijk op Disney+ • Ontdek een kleutervoorstelling die tot de verbeelding spreekt en kinderen stimuleert om naar Pocoyo en zijn vriendjes te kijken, ernaar te luisteren en ermee te spelen.
 3. 7.0
  Kijk op Disney+ • Sasha gaat naar een nieuwe middelbare school, nadat ze naar een nieuwe stad is verhuisd. Ze laat overal een mysterieuze indruk achter.
 4. 5.4

  Aktris (2023‑ )

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Disney+ • Yasemin Derin, een beroemde actrice in Turkije, leeft al jaren een dubbelleven, waarbij ze zich verstopt achter haar roem.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.0

  Tengoku-Daimakyo (2023)

  Seizoen 1, aflevering 10
  Kijk op Disney+ • In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan ligger er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.
 2. 7.9

  9-1-1 (2018‑ )

  Seizoen 6, aflevering 16
  Kijk op Disney+ • 9-1-1 speelt zich af in het oproepcentrum van de hulpdiensten, waar veel verschillende mensen werken. Ze leiden allemaal een moeilijk bestaan, want werk en privé is soms moeilijk gescheiden te houden.
 3. 7.6

  Will Trent (2023‑ )

  Seizoen 1, aflevering 8
  Kijk op Disney+ • Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta.
 4. 7.2
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 5. 7.1

  Race (2023)

  Seizoen 1, aflevering 7 en 8
  Kijk op Disney+ • Met een kort CV, maar veel passie wordt Park Yoonjo aangenomen door een groot PR-bedrijf via een wervingsproject.
 6. 6.8
  Kijk op Disney+ • 'The Great North' volgt de avonturen van de familie Tobin in Alaska, waar alleenstaande vader Beef zijn best doet om zijn rare kinderen bij zich in de buurt te houden.
 7. 6.3
  Kijk op Disney+ • Hong Taera ondergaat hetzelfde lot als Pandora in de Griekse mythologie. Met een perfecte man en een lieve dochter leidt Taera een leven dat iedereen benijdt.
 8. 6.2

  The Clearing (2023)

  Seizoen 1, aflevering 3
  Kijk op Disney+ • De vermissing van een plaatselijk meisje roept herinneringen op bij een vrouw die als kind lid was van The Kindred – een van de weinige sektes geleid door een vrouw.
 9. 5.2

  True Lies (2023)

  Seizoen 1, aflevering 7
  Kijk op Disney+ • Gebaseerd op de gelijknamige film van James Cameron. 'True Lies' gaat over Harry Tasker, een internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector, en zijn vrouw Helen, een professor in de talen die zich verveelt door haar dagelijkse sleur, totdat Helen tot de schokkende ontdekking komt dat haar schijnbaar doodnormale man een buitengewoon dubbelleven leidt.
 10. 4.6

  The Kardashians (2022‑ )

  Seizoen 3, aflevering 2
  Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een aantal nieuwe films toe. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 8.4
  Kijk op Disney+ • Indiana Jones heeft maar één levensdoel: de wereld afreizen op zoek naar archeologische rijkdommen. In 1936 krijgt hij de opdracht de Ark te vinden, een vergulde kist waarin naar men zegt de restanten van de stenen tafels met de tien geboden liggen.
 2. 8.2
  Kijk op Disney+ • Indiana Jones (Harrison Ford) moet zijn vader Henry (Sean Connery) zien te vinden die verdwenen is tijdens zijn zoektocht naar de Heilige Graal.
 3. 7.5
  Kijk op Disney+ • Na een incident in een nachtclub in Shanghai neemt de archeoloog Indiana Jones de benen. Samen met een nachtclubzangeres en zijn jonge helper Short belandt hij in een dorpje waar een groep schurken een magische steen heeft gestolen.
 4. 6.2
  Kijk op Disney+ • 1957. De Koude Oorlog is op zijn hoogtepunt. Nadat hij op een afgelegen vliegveld ternauwernood ontsnapt aan een groep snode Sovjet agenten, ontmoet de avontuurlijke archeoloog Indiana Jones (Harrison Ford) de jonge, opstandige Mutt (Shia LaBeouf), die zijn hulp nodig heeft bij een persoonlijke missie.
 5. Kijk op Disney+ • Herbeleef alle avonturen, en krijg een speciale kijk op "Indiana Jones en de Draaiknop van het Lot."

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Aktris' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws