Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 22, 2023)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 22, 2023)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een heleboel nieuwe films, voegt Netflix ook een reeks nieuwe series toe deze week. Zo verscheen de langverwachte laatste afleveringen van Manifest (2018–2023) en is nu de waargebeurde thrillerserie The Days (2023) te zien, alsook seizoen 3 van New Amsterdam (2018–2023).

Handige Netflix-pagina's:

De beste nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix.

 1. 8.0
  Kijk op Netflix • De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika.
 2. 7.6
  Kijk op Netflix • De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
 3. 7.2

  The Days (2023)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Netflix • Schuldig volgens sommigen, helden volgens anderen, maar iedereen die betrokken was bij Fukushima Daiichi, wachtte een onzichtbare, dodelijke dreiging:
 4. 7.1

  Manifest (2018‑2023)

  Seizoen 4, aflevering 11
  Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.
 5. 6.6
  Kijk op Netflix • Een schrijfster zit zowel in een creatieve crisis als een huwelijkscrisis en vindt haar toevlucht en steun in haar drie beste vriendinnen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Manifest' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws