Eerder geannuleerde serie behaalt Netflix top 10 in 80 landen

Eerder geannuleerde serie behaalt Netflix top 10 in 80 landen

Netflix is momenteel voornamelijk in opspraak door het frequent cancelen van series met een goede waardering, maar de streamingdienst heeft ook al eens aan de andere zijde gestaan. Toen Manifest (2018–2023) na drie seizoenen gecanceld werd door NBC, nam Netflix de serie over en bemachtigde de rechten voor een vierde en laatste seizoen. Dat werpt nu zijn vruchten af, want de door NBC aan de kant gezette serie is zojuist de Netflix top 10 binnengedrongen.

Een fantastische comeback

Sinds enkele dagen is de tweede helft van het laatste seizoen van Manifest te zien op Netflix en het is meteen een hit geworden. In 80 landen over de wereld staat de serie in de top 10. Voorlopig is dat nog niet genoeg om het immens populaire FUBAR (2023– ) van Arnold Schwarzenegger te verslaan, maar het is zeker een indrukwekkende prestatie.

Dallas hoopt op een sequel

Nu is het einde van de serie toch echt daar. Hoofdrolspeler Josh Dallas hoopt echter dat er meer in zit. Volgens hem is er nog genoeg verhaal en interesse voor een sequel.

Ik denk dat dit het perfecte einde is voor deze personages. Het is angstaanjagend, emotioneel en verrassend. Voor Ben is het niet zozeer een einde als wel een begin. Ik denk dat het een mooie sprong is voor 'Manifest the sequel' als daar ruimte voor is. Als Jeff Rake woorden wil schrijven om in mijn domme hoofd en domme mond te stoppen, dan ben ik er om ze te zeggen.

Josh Dallas
Still 'Manifest' via Netflix
Still 'Manifest' via Netflix

De toekomst van Manifest

Dallas is in ieder geval van de partij als er een sequel gemaakt wordt of als Netflix de serie nogmaals zal doorzetten. De toekomst zal het leren. Of er nog stiekem gehoopt kan worden op een vijfde seizoen lees je hier.

Manifest (2018‑2023)
7.1
Kijk op Netflix • Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken.
Beeld: Still 'Manifest' via Netflix/Peter Kramer
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixManifest (2018–2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws