Dit zijn de 10 best bekeken Netflix-films ooit

Dit zijn de 10 best bekeken Netflix-films ooit

Netflix begon ooit als een streamingdienst, maar is inmiddels ook een studio. Het doel is exclusieve content aan te bieden die abonnees telkens weer terug laat komen naar de streamingdienst om zo zoveel mogelijk kijkersuren te maken. Deze top 10 van de meest bekeken Netflix-films tot nu toe, neemt je mee op een reis door de populairste films die het streamingplatform te bieden heeft. Van spannende actieavonturen tot hartverwarmende romantiek en intrigerende mysteries, deze films hebben miljoenen kijkers over de hele wereld weten te betoveren.

10 The Irishman

Still 'The Irishman' via Netflix
Still 'The Irishman' via Netflix

The Irishman (2019) heeft een indrukwekkende cast met bekende namen zoals Harvey Keitel, Anna Paqui, Joe Pesci en Jesse Plemons. De film volgt het verhaal van Frank Sheeran, een voormalige vrachtwagenchauffeur en veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Frank vertelt hoe hij huurmoordenaar werd en over zijn betrokkenheid bij de gangster Russell Bufalino, terwijl hij werkt voor de invloedrijke vakbondsleider Jimmy Hoffa.

In totaal werd er tot nu toe 214.570.000 uur naar dit misdaadrama gekeken.

The Irishman (2019)
7.8
Kijk op Netflix • 'The Irishman' volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro), een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar die een rol zou hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

9 The Unforgivable

Still 'The Unforgivable' via Netflix/Kimberley French
Still 'The Unforgivable' via Netflix/Kimberley French

In The Unforgivable (2021) zien we Oscarwinnares Sandra Bullock in de hoofdrol. Ze speelt een ex-gedetineerde die vastzat voor het plegen van een misdrijf. Eenmaal vrijgelaten gaat ze door een moeilijke tijd, haar vrienden en familie kunnen haar niet vergeven wat zij gedaan heeft. Ze besluit op zoek te gaan naar haar zusje dat ze achterliet toen ze de gevangenis inging, in de hoop dat zij haar redding kan zijn.

Tot nu toe is er in totaal 214.700.000 uur naar The Unforgivable gekeken.

The Unforgivable (2021)
7.1
Kijk op Netflix • Ruth (Sandra Bullock) komt vrij uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een gewelddadige misdaad.

8 Purple Hearts

Still 'Purple Hearts' via Netflix/Mark Fellman
Still 'Purple Hearts' via Netflix/Mark Fellman

Purple Hearts (2022) is een romantische film met nieuwe gezichten. Cassie is de hoofdpersoon die lijdt aan type II diabetes en worstelt om de kosten van insuline te betalen terwijl ze haar weg probeert te vinden in de muziekindustrie. Om haar situatie te verbeteren, besluit Cassie een huwelijk aan te gaan met Luke, een Amerikaanse marinier, om gebruik te maken van de voordelen die hij als militair heeft, terwijl hij in het buitenland is. Naarmate de tijd verstrijkt tijdens zijn uitzending, groeit de band tussen Cassie en Luke en ontwikkelt zich al snel een oprecht liefdesverhaal.

In totaal werd er tot nu toe 228.690.000 naar deze romantische film gekeken.

Purple Hearts (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Ondanks hun verschillen en tegen alle verwachtingen in, worden een aspirant singer-songwriter (Sofia Carson) en een marinier (Nicholas Galitzine) hopeloos verliefd op elkaar.

7 Extraction

Still 'Extraction' via Netflix/Jasin Boland
Still 'Extraction' via Netflix/Jasin Boland

In Extraction (2020) zien we Chris Hemsworth in de hoofdrol. De film werd een absolute hit tijdens de lockdown en volgt Tyler Rake, een man met een heftige carrière als huurling achter de rug. Hem wordt gevraagd opnieuw in actie te komen en de ontvoerde zoon van een drugsbaron te redden. De film bevat indrukwekkende actiescènes met ingewikkelde stunts die het uiterste van acteurs hebben gevraagd.

Er is tot nu toe in totaal 231.340.000 uur naar Extraction gekeken.

Extraction (2020)
6.8
Kijk op Netflix • De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.

6 The Adam Project

Still 'The Adam Project' via Netflix/Doane Gregory
Still 'The Adam Project' via Netflix/Doane Gregory

Onlangs heeft Adam zijn vader verloren en hij worstelt enorm met dit verlies. Als hij op een dag een gewonde piloot in het bos treft, die niemand minder dan zijn toekomstige zelf blijkt te zijn, neemt zijn leven een bijzondere wending. The Adam Project (2022) zit volgens abonnees vol met een mix van oprechte charme en sarcasme en zou een absolute aanrader zijn.

Tot nu toe werd er 233.160.000 uur naar The Adam Project gekeken.

The Adam Project (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Na een noodlanding in 2022 slaat tijdreizende gevechtspiloot Adam Reed de handen ineen met zijn 12-jarige zelf op een missie om de toekomst te redden.

5 The Gray Man

Still 'The Gray Man' via Netflix/Paul Abell
Still 'The Gray Man' via Netflix/Paul Abell

In The Gray Man (2022) komen de gebroeders Russo, Ryan Gosling en Chris Evans samen en brengen ze ons heel wat actie-avontuur met een vleugje komedie. CIA-agent Sierra Six wordt doelwit van een organisatie nadat hij een verontrustend geheim heeft onthuld. Nu moet hij zien te overleven en de strijd zien te winnen van huurmoordenaars.

Abonnees keken tot nu toe 253.870.000 uur naar The Gray Man.

The Gray Man (2022)
6.5
Kijk op Netflix • In 'The Gray Man' maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry (Ryan Gosling), ook wel bekend als Sierra Six.

4 Glass Onion: A Knives Out Mystery

Still 'Glass Onion: A Knives Out Mysterie' via Netflix/John Wilson
Still 'Glass Onion: A Knives Out Mysterie' via Netflix/John Wilson

In dit vervolg op het moordmysterie Knives Out (2019) volgen we een groep welgestelde elites die samenkomen op een privé-eiland. Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) neemt ons mee in het avontuur van de vriendengroep nadat hun excentrieke en technologiemiljardair-vriend hen heeft uitgenodigd om een weekendje bij te praten. Al snel na hun aankomst sterven meerdere genodigden op mysterieuze wijze en is het aan de wereldberoemde detective Benoit Blanc om de duistere geheimen van het eiland te ontrafelen.

Er werd tot nu toe 279,740,00 uur naar Glass Onion: Knives Out Mystery gekeken.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
7.1
Kijk op Netflix • In het vervolg op 'Knives Out' reist detective Benoit Blanc (Daniel Craig) af naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een miljardair en zijn bonte vriendengroep zijn betrokken.

3 Bird Box

Still 'Bird Box' via Netflix/Saeed Adyani
Still 'Bird Box' via Netflix/Saeed Adyani

In deze horrorfilm Bird Box schittert Sandra Bullock in de hoofdrol. De film speelt zich af in een wereld waarin massaal zelfmoord wordt gepleegd. Niemand heeft een verklaring kunnen geven voor deze vreemde toestand. Hoofdpersoon Malorie staat voor de taak om haar twee kinderen veilig te houden. Het enige wat hen kan beschermen is door niet te kijken en te proberen geblinddoekt te overleven.

Tot nu toe werd er 282.020.000 uur naar deze horror gekeken.

Bird Box (2018)
6.6
Kijk op Netflix • Wanneer een mysterieuze kracht de wereldbevolking uitdunt, is er maar één ding zeker: wie het ziet, berooft zichzelf van het leven.

2 Don't Look Up

Still 'Don't Look Up' via Netflix/Niko Tavernise
Still 'Don't Look Up' via Netflix/Niko Tavernise

Don't Look Up (2021) is een satirische kijk op enkele zeer actuele problemen in de wereld. In de film ontdekken twee astronomen dat we bedreigd worden door een asteroïde die recht op de aarde afkomt. Dit zal het einde van aarde betekenen. De wetenschappers brengen het publiek op de hoogte van de dreiging, maar tot hun grote verbazing lijkt het alsof het niemand wat kan schelen.

Tot nu toe is er 359.790.000 uur gekeken naar Don't Look Up.

Don't Look Up (2021)
7.2
Kijk op Netflix • Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait.

1 Red Notice

Still 'Red Notice' via Netflix
Still 'Red Notice' via Netflix

Dan zijn we eindelijk beland bij de best bekeken Netflix-film ooit: Red Notice (2021). FBI-agent John Hartley jaagt op een ei dat ooit toebehoorde aan Cleopatra. Hij weet het ei te heroveren van Booth, een van de grootste kunstdieven aller tijden. Ondertussen wordt Hartley flink in de maling genomen door een nieuwkomer in de wereld van kunstdieven, Black. Black vervangt de echte eieren door vervalsingen en laat Hartley hiervoor opdraaien. Hartley en Booth zullen samen moeten werken om deze Black uit te schakelen.

Abonnees keken tot nu toe in totaal wel 364.020.000 naar Red Notice.

Red Notice (2021)
6.3
Kijk op Netflix • Een door Interpol uitgevaardigde 'red notice' is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om 's werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden.
Beeld: Still 'Extraction' via Netflix/Jasin Boland
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Netflix Netflix-tipsThe Irishman (2019)Bird Box (2018)Extraction (2020)Don't Look Up (2021)The Gray Man (2022)Red Notice (2021)The Adam Project (2022)Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)The Unforgivable (2021)Purple Hearts (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws