Netflix-abonnees dolenthousiast over spannende gevangenisserie

Netflix-abonnees dolenthousiast over spannende gevangenisserie

Fans van gevangenisseries kunnen op Netflix terecht voor Vis a Vis: Locked Up (2015–2019), die volgens kijkers nog altijd een echte aanrader is op de streamingdienst. De spannende Spaanse serie wordt nog steeds overladen met lof: "Een soort serieuzere Orange Is the New Black (2013–2019) en de twee vrouwelijke hoofdrolspelers zijn ZO goed. Vooral de laatste paar seizoenen zijn de moeite waard."

Handige Netflix-pagina's:

Vis a Vis: Locked Up (2015‑2019)
8.1
Kijk op Netflix • Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.

Macarena Ferreiro (Maggie Civantos) is een jonge naïeve vrouw die verliefd wordt op haar baas en door hem verschillende boekhoudmanipulaties en verduisteringsdelicten pleegt. Ze wordt beschuldigd van vier belastingdelicten en wordt daarom uit voorzorg in de gevangenis van Cruz del Sur opgesloten. In de gevangenis realiseert ze zich al snel dat ze de verwachte zeven jaar gevangenisstraf alleen kan overleven door een heel ander persoon te worden. Seizoen 1 tot en met 4 zijn nu te zien op Netflix, net als het vijfde seizoen onder de eigen titel Vis a vis: El oasis (2020).

Beeld: Still 'Vis a Vis: Locked Up' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsVis a Vis: Locked Up (2015–2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws