Disney+ geeft officieel groen licht aan 'Hocus Pocus 3'

Disney+ geeft officieel groen licht aan 'Hocus Pocus 3'

Disney werkt aan een derde Hocus Pocus-film, zo maakt studio-president Sean Bailey bekend na het enorme succes van Hocus Pocus 2 (2022) op Disney+. "Ja, Hocus Pocus 3 gaat er komen."

Sanderson Sisters

In deel 2 keerden Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy terug voor hun rollen als de kind-hongerige heksen uit Hocus Pocus (1993). In het vervolg worden de drie heksen per ongeluk bevrijdt door drie jonge vrouwen. Ze bevinden zich nu in het moderne Salem en de vrouwen moeten de kind-hongerige Sanderson Sisters zien te stoppen.

Meer originele personages?

Details over het plot van deel 3 worden nog even stilgehouden. Schrijver Jen D'Angelo hintte echter al eerder dat ze hoopt dat originele castleden Omri Katz, die Max Dennison speelde in deel 1, en Vinessa Shaw (Allison Watts) in een nieuw vervolg mogelijk weer van de partij zijn.

Enorm succes op Disney+

Dat er een Hocus Pocus 3 komt, is niet heel onverwachts na het enorme streamingsucces van Hocus Pocus 2. Het vervolg brak namelijk meerdere records, waaronder die van meest succesvolle openingsweekend met 2,7 miljard gekeken minuten. Ook is het de best bekeken Original-film van Disney+.

Een releasedatum is nu nog niet bekend van Hocus Pocus 3.

© 2022 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
© 2022 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
Beeld: © 2022 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws