Gloednieuwe actiethriller met Gerard Butler vanaf deze week te zien

Gloednieuwe actiethriller met Gerard Butler vanaf deze week te zien

Angel Has Fallen-regisseur Ric Roman Waugh slaat opnieuw de handen ineen met Gerard Butler. De nieuwste actiethriller van het duo, Kandahar (2023), is vanaf deze week al te zien.

Gevaarlijke lek

Butler kruipt in de huid van undercover CIA-agent Tom Harris, die in het Midden-Oosten opereert. Als een lek in de intelligentie zijn geheime missie blootlegt, moeten Harris en zijn vertaler hun weg uit de woestijn zien te vinden naar het extractiepunt Kandahar, in Afghanistan.

Mitchell LaFortune

Thunder Road Films, die Kandahar produceert, werkte hiervoor aan actiefilms als John Wick (2014) en Sicario (2015). Thunder Road verkreeg het verhaal van ex-militair Mitchell LaFortune. Kandahar is namelijk gebaseerd op zijn ervaringen in het Midden-Oosten ten tijde van de onthullingen van Edward Snowden over de NSA.

Kandahar (2023)
6.0
Na de ontmaskering van zijn geheime missie waarbij hij een kerncentrale en een vliegveld vernietigde, is undercover CIA-agent Tom Harris de meest gezochte man in Afghanistan.

Deze week in de bioscoop

Kandahar draait vanaf komende donderdag 8 juni in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die deze week in première gaan op het witte doek, kun je hier terecht.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Beeld: Still 'Kandahar' via Filmdepot

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsKandahar (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws