Nieuwe seizoenen 'Chicago Fire' en 'Chicago Med' nu te zien op Prime Video

Nieuwe seizoenen 'Chicago Fire' en 'Chicago Med' nu te zien op Prime Video

Fans van Chicago Fire (2012– ) en Chicago Med (2015– ) kunnen vandaag eindelijk weer verder met nieuwe afleveringen. Hoewel we hier in Nederland flink achterlopen vergeleken met de VS, heeft Prime Video de rechten van Chicago Fire seizoen 9 en Chicago Med seizoen 6 te zien.

Handige Amazon Prime Video-pagina's:

Kazerne 51

De brandweerlieden en paramedici van brandweerkazerne 51 worden op scherp gezet als COVID-19 Chicago en de rest van de wereld blijft teisteren. Ondertussen, na Fosters vertrek naar de medische school, introduceert Ambulance 61 Gianna Mackey als de nieuwste paramedicus. In totaal zijn er momenteel 11 seizoenen, op Prime Video is nu seizoen 9 verschenen.

Kijk Chicago Fire nu op Prime Video! 🍿

Spoedeisende hulp

Seizoen 6 van Chigaco Med wordt omschreven als "het spannendste seizoen tot nu toe," waarin Chicago's heldenteam opnieuw alles op alles zet om patiënten te redden en tegelijkertijd hun eigen persoonlijke levens in het gareel te houden. In totaal zijn er momenteel 8 seizoenen.

Kijk Chicago Med nu op Prime Video! 🍿

Nu op Prime Video

Seizoen 9 van Chicago Fire is nu te zien op Prime Video, net als seizoen 6 van Chicago Med. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Prime Video.

Beeld: Still 'Chicago Fire' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsChicago Fire (2012– )Chicago Med (2015– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws