Vierde en tevens laatste seizoen 'Never Have I Ever' nu te zien op Netflix

Vierde en tevens laatste seizoen 'Never Have I Ever' nu te zien op Netflix

Never Have I Ever (2020–2023) komt vandaag tot een einde. De populaire Netflix-serie gaat vandaag eindelijk verder met een gloednieuw seizoen. De nieuwe en tevens dus laatste afleveringen zijn nu te zien op de streamingdienst.

Laatste schooljaar

In seizoen 4 zullen Devi (Maitreyi Ramakrishnan), Fabiola (Lee Rodriguez) en Eleanor (Ramona Young) zich voorbereiden om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstjes af te vinken: sollicitatiegesprekken, limousineritten en het eindelijk dragen van een pet en toga.

Ethan

Michael Cimino, bekend van Love, Victor (2020–2022), is in het nieuwe seizoen te zien als bad boy Ethan. Co-seriemaker Lang Fisher legt de aantrekkingskracht uit van zijn personage: "Er is iets onmiskenbaar aantrekkelijks aan iemand die zich niets aantrekt van de regels en Ethan vindt het opvliegende karakter van Devi behoorlijk intrigerend." Hij zal een grote rol gaan spelen in Devi's laatste jaar.

Never Have I Ever (2020‑2023)
7.9
Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.

Vanaf vandaag op Netflix

Never Have I Ever seizoen 4 bestaat uit tien afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Lara Solanki/Netflix © 2023
Afbeelding via Lara Solanki/Netflix © 2023
Beeld: Still 'Never Have I Ever' via Lara Solanki/Netflix © 2023

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNever Have I Ever (2020–2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws