Mobiele telefoon is verdwijnmiddel in de trailer van mysterieuze nieuwe Netflix-serie

Mobiele telefoon is verdwijnmiddel in de trailer van mysterieuze nieuwe Netflix-serie

"Wie zou jij uit je leven willen schrappen?" De vraag is wat grimmig, en doemt in principe hooguit eens op na een slechte dag op school of werk. In de nieuwe Thaise thrillerserie Delete (2023– ) is een druk op de knop voldoende om de grote verdwijntruc werkelijkheid te laten worden.

Bijzondere functie

Het mysterieuze verhaal draait om een mobiele telefoon met een (op zijn zachtst gezegd) bijzondere functie. De mensen die ermee in aanraking komen, onderhouden gecompliceerde relaties en bewaren vaak donkere geheimen, en 'de Delete' kan een manier zijn om hen te 'beschermen' voor de angsten die dat met zich meebrengt. Het mysterie van de telefoon gaat dus hand in hand met een stukje drama en romantiek.

(On)geluk

De hoofdpersonen, Aim en Lily, zijn gelukkig met elkaar en ongelukkig met hun partners. Als ze achter het geheim van 'de Delete' komen, brengt het apparaat hen in de verleiding om hun partners te 'wissen', met alle gevolgen van dien… Na series als Girl from Nowhere (2018–2021) en Hurts Like Hell (2022) is Delete een nieuwe original serie uit Thailand.

Delete (2023‑ )
6.3
Kijk op Netflix • Een gecompliceerde relatie met geheimen om te verbergen, en een grimmige vraag om over na te denken: wie wil je uit je leven schrappen?

Delete is opgezet als een miniserie, met vier afleveringen. Deze zijn vanaf 28 juni te streamen.

Beeld: Still 'Delete' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sDelete (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws