'Spider-Man'-ster Tom Holland heeft een tien jaar oudere moeder in nieuwe Apple TV+-serie

'Spider-Man'-ster Tom Holland heeft een tien jaar oudere moeder in nieuwe Apple TV+-serie

Spider-Man-ster Tom Holland en Emmy Rossum zullen samen te zien zijn in de nieuwe Apple TV+-serie The Crowded Room (2023). Het leeftijdsverschil tussen de twee is met het oog op de rolverdeling nogal opmerkelijk: Rossum speelt de moeder van Hollands personage, maar in werkelijkheid is de actrice maar tien jaar ouder.

Schietpartij

The Crowded Room is een psychologische thriller over het mysterie achter een schokkende misdaad. De miniserie speelt zich af in het Manhattan van 1979 en herintroduceert Holland als Danny Sullivan, een jonge delinquent die is opgepakt voor een schietpartij in het bekende Rockefeller Center.

Still 'The Crowded Room' via Apple TV+
Still 'The Crowded Room' via Apple TV+

Tienermoeder

Phantom of the Opera-ster Emmy Rossum, die zogezegd Sullivans moeder speelt, heeft in gesprek met Entertainment Weekly gereageerd op het opmerkelijke leeftijdsverschil tussen haarzelf (36) en de 27-jarige Holland:

Ik snapte het toen ik het script las (…). Candy (Sullivan, red.) is een superjonge moeder, die op 16-jarige leeftijd zwanger raakt van Danny. Je ziet me in de serie ouder worden, vanaf mijn 25e tot mijn 35e, wat uiteindelijk zelfs nog iets jonger is dan ik nu ben

Emmy Rossum

Als de jaren gaan tellen

Rossum vult aan dat ze geraakt werd door de hechte band tussen moeder en zoon, en alles waar ze (vooral) in latere afleveringen om rouwen. De actrice deelt haar familiescènes niet alleen met Holland, maar ook met een jongere versie van het personage (Zachary Golinger), die alles vertegenwoordigt wat moeder Candy in de latere momenten met Hollands Danny verloren is. Tom Holland zelfde noemde de serie eerder al een 'hartenbreker' en belooft naast een goede dosis drama ook de nodige plottwists.

Still 'The Crowded Room' via Apple TV+
Still 'The Crowded Room' via Apple TV+
The Crowded Room (2023)
7.6
Kijk op Apple TV+ • Een psychologische thriller die zich afspeelt in Manhattan in de zomer van 1979. Een man wordt opgepakt voor een schokkende misdaad – en een onwaarschijnlijke onderzoeker moet het mysterie erachter oplossen.

Werkt het?

Wil je zelf kijken of de moeder-zoonverhouding tussen Rossum en Holland goed uit de verf komt? The Crowded Room begint op 9 juni op Apple TV+.

Beeld: Foto's via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Apple TV+The Crowded Room (2023)

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws