Deze 3 romantische Hallmark-films komen binnenkort naar Netflix

Deze 3 romantische Hallmark-films komen binnenkort naar Netflix

Fans van romantische films vol clichés kunnen binnenkort terecht op Netflix voor een nieuwe lading Hallmark-films, de Amerikaanse zender die dit genre op de kaart zette. Onderstaande drie films verschijnen allemaal 1 juli op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

Big Sky River

Big Sky River (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Na haar scheiding gaat Tara naar een stadje in Montana voor een ontspannende vakantie. Haar uitje heeft echter een paar verrassingen in petto, waaronder een charmante buurman.

Een vrouw probeert verder te gaan na een rommelige scheiding en keert terug naar Parable, Montana. Ze ontmoet een knappe buurman die voor een onverwachte wending zorgt.

Romance in Style

Romance in Style (2022)
6.9
Kijk op Netflix • Een aspirant-modeontwerpster wordt verliefd als ze een jonge mediamagnaat helpt in zijn tijdschrift meer aandacht te schenken aan body positivity en inclusiviteit.

Ella's unieke ontwerpen inspireren uitgeversbaas Derek om plus-size mode op te nemen in zijn tijdschrift. Het duurt niet lang voordat Derek zich realiseert dat Ella's invloed veel verder reikt dan de catwalk.

Grilling Season: A Curious Caterer Mystery

Curious Caterer: Dying for Chocolate (2023)
6.5
Kijk op Netflix • Professionele cateraar Goldy Berry organiseert een uitbundig barbecue-evenement voor haar jeugdvriendin, de befaamde makelaar Susie Craig.

Goldy Berry is een professionele cateraar en organiseert een uitbundig barbecue-evenement voor haar jeugdvriendin, de befaamde makelaar Susie Craig. Later die avond ontdekt ze tot haar schrik dat na afloop van het evenement Susie's grill ontplofte en zij daardoor om het leven kwam. Op een missie om haar naam te zuiveren, werkt Goldy opnieuw samen met detective Tom Schultz om uit te zoeken wie er achter deze mysterieuze explosie zat.

Beeld: Still 'Big Sky River' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsCurious Caterer: Dying for Chocolate (2023)Romance in Style (2022)Big Sky River (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws