De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 23, 2023)

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis (week 23, 2023)

Welke films op Pathé Thuis heb jij de afgelopen week gekeken? Wekelijks maken we een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Tijdreisfilm 65 (2023) met Adam Driver behaalt deze week de eerste plaats. Op de tweede plaats vinden we Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) met Chris Pine. De films worden op de voet gevolgd door Scream VI (2023) en door Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018).

Handige Pathé Thuis-pagina's:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 5.4
  Kijk op Pathé Thuis • Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden.
 2. 7.3
  Kijk op Pathé Thuis • Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen.
 3. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • In de volgende aflevering laten de vier overlevenden van de Ghostface-moorden Woodsboro achter zich en beginnen een nieuw hoofdstuk in New York City.
 4. 8.4
  Kijk op Pathé Thuis • 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' stelt je voor aan Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en aan de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.
 5. 6.8
  Kijk op Pathé Thuis • Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan.
 6. 6.5
  Kijk op Pathé Thuis • Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) komt in een storm terecht waarbij zijn vliegtuig zwaar beschadigd raakt. Hierdoor is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een Filipijns eiland.
 7. 7.0
  Kijk op Pathé Thuis • Tijdens de Grote Depressie organiseert bierbarones Lady Port-Huntly een internationale wedstrijd om de meest "ontroerende" muziek ter wereld te bepalen.
 8. 5.9
  Kijk op Pathé Thuis • Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert.
 9. 5.1
  Kijk op Pathé Thuis • Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Deng Tsin Qin gevangengenomen.
 10. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis • Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still '65' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws