Meeslepende nieuwe drugsserie al ruim 12 miljoen uur bekeken op Netflix

Meeslepende nieuwe drugsserie al ruim 12 miljoen uur bekeken op Netflix

Wat zou jij doen als je een enorme lading cocaïne vindt? Eduardo besluit zijn stoutste dromen waar te maken in Rabo de Peixe (2023– ). De gloednieuwe drugsserie op Netflix trekt veel bekijks en werd de afgelopen week massaal bekeken.

Handige Netflix-pagina's:

Netflix top 10

Wereldwijd is de Portugese dramaserie nu te vinden op plek 7 in de top 10 populairste niet-Engelstalige series op Netflix van het moment. In totaal werd Rabo de Peixe wereldwijd al 12,05 miljoen uur bekeken op de streamingdienst. Daarmee komt de serie echter nog niet in de buurt van recente hit Perfil Falso (2023– ), die afgelopen week goed was voor maar liefst 76 miljoen kijkuren.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Rabo de Peixe (2023‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.

Drugsvondst op het strand

Er gebeurt niets in het kleine Azoriaanse dorpje Rabo de Peixe, totdat een ton cocaïne op de kust aankomt en het leven van de bewoners volledig verandert. Eduardo, een jonge visser, en zijn beste vrienden improviseren een handeltje met wat er uit de Atlantische Oceaan aankomt.

Maar een ton cocaïne blijft niet onopgemerkt en de personages krijgen te maken met de eigenaars van de drugs, de politie en een reeks onvoorspelbare figuren in een gevaarlijk avontuur zonder terugkeer…

Beeld: Still 'Rabo de Peixe' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsRabo de Peixe (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws