Sensuele serie neemt Netflix volledig over: wereldwijd bovenaan in de top 10

Sensuele serie neemt Netflix volledig over: wereldwijd bovenaan in de top 10

Spaanstalig en erotiek blijken een gouden combinatie op Netflix. Zo bewijst ook Perfil Falso (2023– ) maar eens. De nieuwe Colombiaanse serie wordt wereldwijd massaal bekeken op de streamingdienst.

Handige Netflix-pagina's:

Wereldwijd succes

Niet alleen in Nederland trekt de Colombiaanse soapserie veel bekijks, ook in de rest van de wereld valt het sensuele verhaal in de smaak. Er wordt zelfs zóveel naar Perfil Falso gekeken, dat de serie inmiddels wereldwijd bovenaan de top 10 populairste niet-Engelstalige series van het moment staat op Netflix. De afgelopen week is de serie goed voor maar liefst 76,31 miljoen kijkuren.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Perfil Falso (2023‑ )
5.7
Kijk op Netflix • Camila ontmoet haar prins via een datingapp. Na een idyllische romance wil ze hem verrassen – om uiteindelijk vast te komen zitten in een vals paradijs.

Leugens

Camila opent haar profiel op de dating app op zoek naar de man van haar dromen. Ze vindt de knappe Fernando, maar hij is niet vrijgezel en heet ook geen Fernando. Camila loopt in de val en alles wordt een nachtmerrie.

De jonge vrouw is bereid alles te doen om erachter te komen wie de man die ze heeft ontmoet werkelijk is en gaat wanhopig op zoek naar de echte identiteit van de bedrieger en laat hem één voor één betalen voor elke leugen die hij haar heeft verteld en elke belofte die hij heeft gedaan.

Beeld: Still 'Perfil Falso' via Renata Bolívar / Netflix © 2023

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsPerfil Falso (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws