'Black Mirror' seizoen 6 op Netflix: alles over de nieuwe afleveringen

'Black Mirror' seizoen 6 op Netflix: alles over de nieuwe afleveringen

Vanaf volgende week kijk je op Netflix naar het langverwachte zesde seizoen van Black Mirror (2011– ), waarin Netflix een reeks topnamen heeft verzameld. In dit artikel lees je alles wat we weten over de nieuwe afleveringen.

Duister nieuw seizoen

"Verwacht het onverwachte," aldus Netflix over de nieuwe afleveringen. Seriemaker Charlie Brooker keert terug voor vijf nieuwe afleveringen van zijn duistere en satirische anthologieserie die elk als een eigen korte film kan worden beschouwd. Netflix noemt seizoen 6 zelf al "het meest onvoorspelbare, onclassificeerbare en onverwachte tot nu toe".

Trailer Black Mirror seizoen 6

Vijf korte films

"Joan is Awful"

Een doorsnee vrouw is stomverbaasd als ze ontdekt dat een wereldwijd streamingplatform een prestigieus tv-drama over haar leven heeft gelanceerd, waarin ze wordt vertolkt door Hollywoodster Salma Hayek.

Afbeelding via Nick Wall/Netflix © 2023
Afbeelding via Nick Wall/Netflix © 2023

"Loch Henry"

Een jong stel reist naar een slaperig Schots stadje om te beginnen aan een deftige natuurdocumentaire, maar wordt hier aangetrokken door een sappig plaatselijk verhaal over schokkende gebeurtenissen uit het verleden.

"Beyond the Sea"

In een alternatief 1969 worstelen twee mannen op een gevaarlijke hightechmissie met de gevolgen van een onvoorstelbare tragedie.

Afbeelding via Nick Wall/Netflix © 2023.
Afbeelding via Nick Wall/Netflix © 2023.

"Mazey Day"

Een ster met problemen wordt achtervolgd door opdringerige paparazzi terwijl ze te maken krijgt met de gevolgen van een vluchtmisdrijf.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

"Demon 79"

Noord-Engeland, 1979. Een zachtmoedige verkoopster krijgt te horen dat ze verschrikkelijke daden moet verrichten om een ramp te voorkomen.

Afbeelding via Nick Wall/Netflix © 2023
Afbeelding via Nick Wall/Netflix © 2023

Topcast

De cast van seizoen 6 bestaat uit Aaron Paul (Jesse Pinkman in Breaking Bad (2008–2013)), Josh Hartnett (Lucky Number Slevin (2006)), Paapa Essiedu (I May Destroy You (2020)), Kate Mara (Fantastic Four (2015)) en Zazie Beetz (Atlanta (2016–2022)). Maar dat is nog niet alles: ook Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton, Anjana Vasan, Salma Hayek, Annie Murphy, Rory Culkin (de broer van Home Alone-ster Macaulay Culkin) en Annie Murphy zijn allemaal van de partij.

Black Mirror (2011‑ )
8.7
Kijk op Netflix • 'Black Mirror' is een anthologieserie waarin iedere aflevering zich afspeelt op een andere locatie of in een andere realiteit met telkens nieuwe personages in de hoofdrol.

Releasedatum Black Mirror seizoen 6 op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten: Black Mirror seizoen 6 is vanaf volgende week donderdag 15 juni te zien op Netflix. Die dag verschijnen alle afleveringen om 09:00 uur 's ochtends online. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Black Mirror' via Nick Wall/Netflix © 2023

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBlack Mirror (2011– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws