Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe films (week 23, 2023)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe films (week 23, 2023)

Deze week voegt Netflix naast een aantal nieuwe series ook weer een reeks nieuwe films toe aan het aanbod. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast de Nederlandse Original Oei, ik groei! (2023) verscheen ook Oscarwinnaar The Big Short (2015) op de streamingdienst, alsook het Duitse drama Kriegerin (2011).

Handige Netflix-pagina's:

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen:
 2. 6.7
  Kijk op Netflix • De dromen van Matthew worden opeens werkelijkheid, wanneer hij een pornoster als buurvrouw krijgt en ze verliefd worden op elkaar.
 3. 6.7
  Kijk op Netflix • Twee tienermeisjes zijn om verschillende redenen dicht betrokken bij de Duitse neonazistische beweging. Ze raken bevriend en verkennen samen een gewelddadige onderwereld.
 4. 5.6
  Kijk op Netflix • Dankzij een revolutionaire technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch (Michael Fassbender) in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje.
 5. 4.9
  Kijk op Netflix • Merve wil zo vrij als een vogel leven, maar moet een nieuwe baan aannemen om uitzetting uit haar woning te voorkomen.
 6. 4.7
  Kijk op Netflix • Advocate Anne (Sallie Harmsen) gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en maakt grote stappen op weg.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Oei, ik groei!' via Max Maloney / Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws