Adam Sandler geeft markante speech na winnen 'Independent Spirit Award'

Adam Sandler geeft markante speech na winnen 'Independent Spirit Award'
9 februari 2020 om 13:15

Adam Sandler heeft dit jaar geen Oscarnominatie in de wacht gesleept voor zijn opmerkelijke rol in Uncut Gems (2019), maar de populaire acteur won wel een prijs tijdens de Independent Spirit Awards. Bij het evenement waar alleen films mee mogen doen met een budget van minder dan $ 22,5 miljoen pakte hij de prijs voor 'Best Male Lead'.

Het was sowieso een goede avond voor Uncut Gems, want naast de prijs van Adam Sandler pakte het regisseursduo de Safdie Brothers de prijs voor 'Best Director' en werd de film bekroond met de prijs voor 'Best Editing'.

Uncut Gems (2019)

Uncut Gems (2019)

'Uncut Gems' volgt Howard Ratner (Adam Sandler), een charmante juwelier uit New York City die altijd op zoek is naar een manier om geld te verdienen.
7.7

Van de drie prijzen werd die van Sandler het opmerkelijkste, vooral vanwege de markante speech die hij gaf bij het in ontvangst nemen van de prijs. Je kunt de speech hieronder in al zijn glorie bekijken.

Uncut Gems heeft helaas geen enkele Oscarnominatie gekregen en zal vanavond dus ontbreken bij de prestigeuze uitreiking van de Oscars. De film is sinds 31 januari op Netflix te bekijken.

Beeld: Still uit de film 'Uncut Gems' via TMDb

Meer over:

Celebrities Films Video'sUncut Gems (2019)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…